Camera de Copiat – Sistem Complet

Camera de Copiat – Sistem Complet

Camera de Copiat Nelimitata este o camera de copiat ca oricare alta, net superioara celor aparute acum 5-7 ani. Este o camera in care se introduce o cartela SIM care trebuie sa aiba si optiune de date activata. Toate site-urile de copiat de pe net dau o garantie ca undeva la 2GB de net iti ajung insa nu este chiar asa cum o impacheteaza ei ca sa vanda bine.

De cati GB de date am nevoie pt a utiliza aceasta camera de copiat?

Raspunsul este unul simplu: 6EUR optiune si aveti de unde alege pachete de date: Orange, Vodafone, Telekom. Este foarte important sa stiti ca aceasta camera de copiat pe nelimitat FUNCTIONEAZA si in reteaua DIGI – dar aici trebuie sa mergeti sa va faceti abonament daca nu aveti unul s.a.m.d.

Testare camere de copiat

In primul rand diferenta intre cele 2 camere de copiat pe care le-am testat este enorma. Ele ca dimensiune sunt la fel, in schimb … TEHNOLOGIA folosita se modifica dramatic. Aceste metode de copiat noi ar trebui facute din ce in ce mai usor de folosit, dar sa trecem la subiect.

Camera de Copiat PX300 (sau cum mama naibii s-o mai numi ea pe diferite site-uri – cate Marii, atatea palarii): este o camera mica, fata de alte camere vazute, vine la pachet cu un incarcator + un fir care duce catre camera din nasture. Eu l-am testat punandu-l la maneca camasii.

Configurarea camerei de copiat PX300: un pic greoaie daca nu ai cunostinte tehnice, dar cei de unde am luat eu camera de copiat PX300 ofera un suport extraordinar! Sa va explic in cateva cuvinte; se da camera de copiat PX300 + instructiunile = DESCURCA-TE!

Se porneste camera, se ia una bucata Smartphone care are cartela de date de mai sus in ea si se face un hotspot – eu aveam un Allview A5 – din ala mic pentru ca aceasta camera trebuie sa vina COMBINATA cu telefonul TAU altfel adios mama transmisiune LIVE. Se combina ele pe acolo cumva si camera de copiat incepe sa faca ceva dupa ce instalezi nu stiu ce programel din Google Store. Dupa ce faci asta, tot ceea ce trebuie sa faci la urmatorul examen este sa dai drumul la WiFi la telefon – sa pornesti hotspot – sa dai drumul la camera de copiat si gata – ala de acasa poate sa vada live ce TRANSMITI TU.

Pana aici toate bune si frumoase … dar problema principala este cum auzi ce ti se dicteaza … HOPA … Panica. Camerele astea de copiat sunt si ele bune, dar sunt bune doar la scos imaginile, pentru a si auzi ce ti se transmite mai ai nevoie de un dispozitiv gen cutiuta/stick bluetooth sau telefon modificat. Asadar nimic nu e simplu, dar mai simplu este cu camera de copiat PX300+ despre care vom discuta intr-un articol viitor.

Camera de Copiat in actiune

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.