Casca de Copiat si Cutiuta GSM

Casca de Copiat si Cutiuta GSM

Casca de Copiat si Cutiuta GSM s-au cum sa folosesti acest dispozitiv ca o metoda de copiat eficienta la un examen pe care il ai de sustinut. Pentru a eficientiza procesul de copiere, in cazul in care nu poti dicta, recomandam sa folositi si camera de copiat impreuna cu acest dispozitiv.

Important este ca puteti inchiria acest sistem de copiat, impreuna cu camera la preturi destul de bune, in functie de numarul de zile. Daca doar ce te-ai inscris la facultate sau daca ai inceput BAC-ul, sfatul nostru util este sa iti cumperi acest sistem complet de copiat in loc sa il inchiriezi, insa daca ai de sustinut examenul auto este mai simplu pentru tine sa il inchiriezi in ziua testarii decat sa il cumperi.

Cum functioneaza Casca de Copiat si Cutiuta GSM!

Casca de Copiat si Cutiuta GSM functioneaza pe un principiu foarte simplu. Pui cartela in cutiuta GSM, o pornesti, ii reglezi volumul si o pui la vreo 10-20cm de urechea in care ai casca. Casca trebuie sa AIBA NEAPARAT o baterie SR416SW noua in ea, altfel riscati sa nu auziti nimic.

Cutiuta si casca la locul lor, nu mai trebuie decat sa va sune cel care dicteaza. De aici cutiuta GSM isi face magia si va raspunde automat (nu trebuie sa o mai atingeti deloc) si apoi va transmite totul in casca de copiat din ureche. Foarte important este si faptul ca trebuie sa reglati volumul dinainte la acest dispozitiv, asta inseamna ca trebuie sa rulati niste teste inainte de a intra in sala de examen.

Pentru fete este foarte usor sa ascunda cutiuta GSM pentru ca ele au fost dotate de la natura cu sani si implicit vor purta sutien. Cutiuta GSM se ascunde foarte bine in sutien si NIMENI nu va banui niciodata ca acolo se afla ceva de copiat. La baieti in schimb este putin cam dificil, dar se poate rezolva usor cu niste leucoplast. Important este si faptul ca inaintea examenului, cutiuta GSM trebuie sa fie bine incarcata pentru a emite cat mai clar catre casca din ureche.

Casca de Copiat si Cutiuta GSM

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.