Garantia de Inchiriere Sisteme de Copiat

Garantia de Inchiriere Sisteme de Copiat

Garantia de Inchiriere Sisteme de Copiat

Garantia de inchiriere Sisteme de Copiat difera de la sistem la sistem si de la dispozitiv ales la dispozitiv ales. Totodata trebuie sa stiti ca orice comerciant de sisteme de copiat care si inchiriaza o sa va ceara si o GARANTIE.

Ce reprezinta garantia?

Garantia reprezinta asigurarea vanzatorului ca veti aduce sistemul de copiat exact asa cum l-ati luat, in perfecta stare de functionare. Aceasta garantie de inchiriere difera de la sistem la sistem si de la comerciant la comerciant! Daca aceasta garantie este de exemplu: 399 de lei pt cutiuta cu casca de copiat – atunci aceasta garantie reprezinta fix suma ei de achizitie PE CARE O VETI PRIMI INAPOI IN MOMENTUL RETURNARII SI VERIFICARII SISTEMULUI DE COPIAT.

Daca de exemplu: vi se cere o garantie de 800 de lei pt o camera de copiat la examene pe distanta nelimitata – atunci vanzatorul nu face decat sa va ofere o camera de copiat cu distanta limitata, una care in viziunea lui, impreuna cu sistemul de microcasti si cutiuta/bluetooth/stick – valoreaza in total 800 de lei.

NU VA LASATI PACALITI!!!

Noi va informam si va invatam sa nu va lasati pacaliti de catre cei care inchiriaza aceste sisteme de copiat – trebuie sa fiti REALISTI si trebuie sa stiti ca aceste sisteme de copiat se inchiriaza doar in baza unei GARANTII. Daca un comerciant va cere o suma mai mica de bani ca si garantie in locul sistemului – CARE VALOREAZA MAI MULT pe site-ul lor, inseamna ca va luati o mare TEAPA. Asa ca stati deoparte de ei sau fiti cu bagare de seama.

Garantia de Inchiriere Sisteme de Copiat

One Reply to “Garantia de Inchiriere Sisteme de Copiat”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.